contacta'ns

Qui som?

La nostra història

Terpolar Aïllaments S.L. és una empresa fundada fa més de 30 anys amb l’objectiu de donar solucions per a l’aïllament i revestiments de tot tipus.

Els serveis més rellevants que oferim són aïllaments tèrmics, protecció passiva contra el foc (ignifugacions), revestiments de cartró guix (Pladur), muntatges de fals sostres, trasdossats, envans secs, protecció d’estructures, sectoritzacions i sistemes tallafocs entre molts d’altres.

La nostra empresa està situada al Polígon Industrial Matabosch de Torelló a la província de Barcelona on disposem d’unes instal·lacions amb una superfície útil de 500 m², repartits entre oficines, departament tècnic i magatzem. Tenim una estructura molt flexible, jove i àgil que permet donar un servei de màxima qualitat a qualsevol tipus de client.

El nostre mercat està format per empreses de construcció o promotors de qualsevol mida a més de la indústria i clients particulars, clients que ens han convertit en una empresa líder en el sector.

El nostre esperit és la constant formació i innovació per aplicar les noves tecnologies que ofereix el mercat dins del nostre sector. Comptem amb recursos propis, personal qualificat i polivalent per poder atendre al client en els seus projectes. Oferim l’assessorament del projecte, la valoració, la realització i la certificació necessària.

Els nostresvalors

Innovació

Constant formació i innovació per poder aplicar les noves tecnologies que ofereix el mercat dins del sector.

Seguretat

Treballem amb el màxim control i sempre respectant les normes de seguretat en tots els nostres treballs.

Experiència

Més de 30 anys al servei de les empreses i els particulars avalen la nostra qualitat i professionalitat.

Responsabilitat

Som una empresa responsable, amb una llarga tradició avalada per la fidelitat dels nostres clients.

L’EQUIP
DE TERPOLAR

Associats a

Els nostres millors
col·laboradors